• Webtárhely

   

  Webtárhely szolgáltatásainkat az Ön honlapjának találtuk ki!

  Az alábbi táblázat segítségével könnyedén kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb tárhely csomagot, figyelembe véve domainnév-, tárhely-, adatbázis- és e-mail cím igényeit:

  WordPress
  CMS

  tárhely csomag

  Honlap
  Start

  tárhely csomag

  Weblap
  Plus

  tárhely csomag

  Weboldal Extra

  tárhely csomag

  Web és mail tárhely 2 GB

  4 GB

  10 GB

  20 GB

  e-mail cím (POP3/IMAP) 2 db

  10 db

  20 db

  50 db

  MySQL, PostgreSQL adatbázis  1 db

  5 db

  10 db

  15 db

  Központi adminisztráció igen

  igen

  igen

  igen

  SPAM-szűrés igen

  igen

  igen

  igen

  Vírusszűrés igen

  igen

  igen

  igen

  Webmail látogatás igen

  igen

  igen

  igen

  Látogatási statisztikák igen

  igen

  igen

  igen

  DNS 1, 2 szolgáltatás igen

  igen

  igen

  igen

  Domainnév fenntartás 1db

  1 db

  1 db

  1/2 db*

  Domainnév (át)regisztráció 1 db .hu / .eu

  1 db .hu / .eu

  1 db .hu / .eu

  * 2 db: .hu / .eu
  vagy
  1 db:.com / .biz / .info / .net / .org

  Éves díj 9 600 Ft.+ÁFA

  12 000 Ft.+ÁFA

  18 000 Ft+ÁFA

  24 000 Ft.+ÁFA

  Letöltés MEGRENDELŐ

  MEGRENDELŐ

  MEGRENDELŐ

  MEGRENDELŐ

   

  Az árváltozás jogát fenntartjuk!

  Tárhely bővítés
  (csak meglévő csomag mellé)

  Éves díj

  +1 Gb tárhely

  3 000 Ft.+ÁFA

  +2 Gb tárhely

  4 000 Ft.+ÁFA

  +3 Gb tárhely

  5 000 Ft.+ÁFA

  +5 Gb tárhely

  7 000 Ft.+ÁFA

   

  Megbízható tárhelyek domain fenntartássalEgyszerű és áttekinthető webtárhely csomagjaink között minden bizonnyal talál az igényeinek megfelelőt, de természetesen kérésére egyéni megoldásokat is kínálunk! Bármelyik csomagot válassza is, nem csak tárhelyet kap, hanem domain név regisztrációt, fenntartást, és még számtalan más szolgáltatást is.

  Mikor honlapját tervezi, a következő kérdések merülnek fel legelőször: Mi legyen a weblapom címe? “.hu” vagy “.com” típusú oldalt szeretnék? Netán az elegáns .eu, .org, .biz vagy .info végződés illik jobban a profilomhoz? Csak mikor ezekre a kérdésekre már tudja a választ, akkor következik a domain regisztráció, és ekkor el is érkezünk a tárhely kérdéséhez.

   

  •  A web tárhely nélkül nem is létezhetne – Ön adja a honlapját, mi adjuk hozzá a tárhelyet!

   

  Ügyfeleink leggyTárhelyek garanciával, folyamatos elérésselakrabban természetesen a .hu domainekre teszik le voksukat, ám nem mindegy, hogy végül a web mely részére ültetik az újszülött honlapot. Ingyenes webtárhelyet válasszunk, vagy fizetőset? Az ingyenes tárhelyek használata sok veszélyt rejt magában. Természetesen jól hangzik, mikor ingyen webtárhelyet ígérnek nekünk, végső soron mégis az ilyen “olcsó” megoldások lesznek a legdrágábbak. Az ingyenes tárhely szolgáltatás csak úgy valósulhat meg, ha honlapunkat teletömik reklámcsíkokkal, bannerekkel, s emiatt weboldalunkról a komoly felhasználók menekülni fognak.

   

  • Csomagban érdemes

  Ezért nagyon fontos, hogy megbízható, minőségi tárhely szolgáltatót válasszunk, ahol a domain név regisztrációval együtt, egy csomagban webtárhely szolgáltatást is igénybe vehetünk. Mi éppen ilyen megoldást kínálunk – rendelje meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő csomagot, és ezzel nem csak egy profi, folyamatosan rendelkezésre álló, korszerű tárhelyet biztosítunk Önnek, de számos más szolgáltatást is, a domain név regisztrációjától kezdve annak fenntartásán át az adatbázisok kezeléséig mindent.

  Döntsön még ma, és rendelje meg az Önnek leginkább tetsző szolgáltatás csomagunkat!

   

  A webtárhely, webhosting szolgáltatással kapcsolatban leggyakrabban felmerülő további kérdések:

  • Miért éri tárhelyet bérelni? Nem egyszerűbb saját szervert fenntartani?

  Egy saját szerver fenntartása nem olcsó dolog, nem is éri meg, hacsak nincs nagyon sok saját honlapja. Egy webtárhely bérlése egy év alatt sem kerül annyiba, mint egy saját szerver egy havi fenntartása. Mindenképpen a tárhely bérlést javasoljuk!

  • Mit kell még ahhoz vennem, hogy folyamatosan működő, elérhető honlapom legyen?Webtárhely minden igényre

  Röviden: semmit! Ha megrendeli bármelyik csomagunkat, abban benne foglaltatik egy tetszőleges domain név regisztrációja, és annak fenntartása is, valamint a tárhely, ahol elhelyezheti oldalát. Magyarul Ön kiválaszt egy domain nevet, amit szeretne, és ami elérhető. Ez jellemzően valamilyen .hu végződésű név, pl. www.valami.hu, de persze választhat .com, .eu, .org stb. domaint is. Domain regisztráció folyamat során regisztráljuk Önnek ezt a domain nevet, és a csomagba az ennek meghatározott időre szóló fenntartása is beletartozik. Ha már van élő domain neve és webtárhelye is, semmi akadálya nem maradt, hogy honlapja folyamatosan működjön. Ha pedig még nincs weblapja, annak elkészítésében is segítünk!

  • Ez jól hangzik, de mit kapok még a csomagban?

  Minden csomag magában foglal meghatározott számú e-mail címet, így a tárhely levelezésre is használható. Továbbá adatbázisokat helyezhet el, php-t futtathat, spam- és vírusszűrést is adunk, levelezéséhez webmail felületet biztosítunk, valamint látogatási statisztikákkal is szolgálunk.

  • Mekkora méretű tárhelyre lesz szükségem?

  Ez természetesen sok mindentől függ, de igyekeztünk csomagjainkat úgy összeállítani, hogy lefedjék a tipikus felhasználási igényeket. Szívesen segítünk a kiválasztásban, de akkor sincs baj, ha később meggondolja magát – csomagjaink átjárhatóak, azaz év közben is bármikor kérhet változtatást. Ha ez az első oldala, és nem kíván túl sok, nagyméretű file-t elhelyezni rajta, akkor a legkisebb csomag is elég lehet, azonban nagyobb, professzionálisabb oldal esetén szükség lehet a nagyobb tárhelyre és a gazdagabb szolgáltatás kínálatra is.

  • Folyamatosan elérhető lesz a weboldalam?

  Maximális rendelkezésre állást kínálunk, de természetesen semmire nem szabad 100%-ot mondani, hiszen extrém dolgok bármikor történhetnek, így mondjunk inkább több, mint 99%-os elérhetőséget, ezt vállaljuk és garantáljuk is!

  • Hogyan rendelhetem meg a kiválasztott csomagot?

  Megrendelheti itt és most azonnal is a MEGRENDELEM gombra kattintva, de természetesen telefonon is állunk rendelkezésére: 06-30-685-2380

   

  Amennyiben egyedi igényei vannak vagy nem talált megfelelő csomagot, hívja munkatársainkat vagy küldjön e-mailt!

  Hívja munkatársunkat a 06-30-685-2380-es telefonszámon, hogy egyeztethessük weboldala publikálásának részleteit, vagy töltse le webtárhely megrendelőlapunkat, majd kitöltve és aláírva küldje el e-mail-on és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.