• Honlap weblap készítés

  Honlapra van szüksége? Weblapot szeretne? A legjobb helyen jár!
  A honlap készítés nálunk hatékony és megbízható!

  Domain, tárhely és weblap szolgáltatások egy helyen!
  Megtervezzük, és el is készítjük Önnek a legmegfelelőbb honlapot.

   

  Honlap és weblap készítés, profi kivitelezés

  Miért várna tovább arra, hogy Önnek is jól működő, profi honlapja legyen? Lássunk neki azonnal!

  • Hívjon minket, és egy vagy több személyes interjú keretében felmérjük igényeit, elvárásait, céljait. Közösen elkészítünk egy követelménylistát, amelynek ismeretében személyre szabott árajánlatot adunk Önnek. Várjuk hívását: 06-30-685-2380
  • További közös egyeztetések során kialakítjuk a honlap arculatát, elkészül oldala design terve
  • Végül felépítjük az oldalakat, kialakítjuk a szükséges adatbázist, és elhelyezzük honlapját az interneten

  A honlap készítés így lesz igazán hatékony, az eredmények elérése itt kezdődik!

   

  • Van már honlapja? Biztos, hogy elég ennyi?

  Sokan úgy gondolják, ha már van honlapjuk az interneten, azzal meg is tettek mindent oldaluk sikeréért. Van, aki a designra helyezi a hangsúlyt, van, aki a tartalomra, és van, aki szeretné az egészet gyorsan, lehetőleg ingyen letudni. Keres egy ingyenes weblap készítő eszközt, és elkészíti az oldalát, majd többet hozzá sem nyúl. Ekkor mi történik? Nem jönnek a látogatók. Vagy ha jönnek is, nem töltenek el sok időt a weblapon, és ami a legrosszabb: nem veszik igénybe a szolgáltatásait. Mi lehet a baj? Mégsem volt hatékony a holnap készítés? Egy weblap a mai vállalkozások elsődleges cégére, ha leendő ügyfelünk meglátogatja oldalunkat, ott szerzi rólunk az első benyomást, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy olyan honlapunk legyen, ami jól működik, és megtartja a látogatókat, végső soron pedig forgalmat generál Önnek.

  • Ön kit szeretne megszólítani az interneten?

  Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos egy weboldal készítése során a tervezés. Egy régi mondás szerint, ha van egy óránk kivágni egy fát, akkor 50 percig élezzük a fejszénket, és Honlapok, weblapok készítése, weboldal koncepció tervezéscsak utána “vágjunk bele” a munkába. Ez nagyon tanulságos gondolat a honlap készítő ember számára is. Egy profi, szabványos és designos oldal készítése nem ördöngösség, de természetesen nincs ingyen: az Ön idejére is szükség van a megtervezéséhez, de mi mindenben segítünk! Meghatározzuk a honlap célját és célcsoportját, kialakítjuk az ehhez illő webdesignt, ezáltal a lap elnyeri végső arculatát.

  • Folyamatosan, a nap 24 órájában elérhető, megtalálható honlapot szeretne?

  Megbízható webtárhely szolgáltatásaink segítségével az Ön weblapja mindig elérhető lesz. Fontos, hogy oldalai gyorsan betöltődjenek leendő ügyfeleinek, és soha ne találkozzanak “az oldal nem elérhető” típusú üzenetekkel. Egy ilyen eset is elég ahhoz, hogy az illető soha többé ne térjen vissza az Ön oldalára, és egyből felkeresse a konkurenciát. Ezért nagyon fontos, hogy a weblap megbízható szerveren legyen, ami a nap 24 órájában elérhető, az év minden napján. Ráadásul egy igazán jó weboldal sosincs teljesen “kész”: igény szerint frissítjük, karbantartjuk honlapját, hogy mindig friss és naprakész maradjon. Egy igazán hatékony honlap készítése folyamán mindez elengedhetetlen.

   Honlap, weblap készítése, webdesign kidolgozása

  • Már tudja, mit szeretne? Domainnév regisztráció előtt nézze meg gyorsan, elérhető-e a kívánt cím: Domain ellenőrzés
  • Tárhelyet keres honlapjának? Válasszon webtárhely szolgáltatásainkból! Tárhely csomagok
  • Több erőforrásra van szüksége, mint egy egyszerű tárhely? Akkor Önnek virtuális szerver szolgáltatásainkra van szüksége! Szerver csomagjaink
  • Honlapot készíttetne? Egyéni igényfelmérés után vállalkozásához leginkább illő oldalt tervezünk

   

  Hívjon minket most, és beszéljük meg a részleteket, kezdjünk hozzá már ma új honlapja elkészítésének!

  Munkatársunk várja hívását: 06-30-685-2380